Sunday, August 26, 2012

Netflix - HD dizi, film, anime, belgesel izleme

Netflix - HD dizi, film, anime, belgesel izleme

Not: Direk tıklarsanız giremezsiniz, site ABD'den kullanılabiliyor ama farklı bir yapısı var ve çok rahatça, hiç para harcamadan üstesinden gelebiliyorsunuz. Tüm yazıyı okuyun, her şey açıklığa kavuşacaktır =) 

Site başlıkta da yazdığım gibi online olarak, mümkün olduğu yerlerde HD kalitesinde (720p), olmadığında DVD'den daha iyi bir kalitede dizi, film, anime, çizgifilm, belgesel ve burada saymayacağım öteki türleri (talk-show falan filan) izlemeye yarıyor. Her geçen gün başka başka programlara HD stream ekliyorlar, giderek genişliyor yani HD arşiv. 

Girmek için ABD bağlantısı gerekiyor demiştim, ama Netflix nerede olduğunuzu sadece sitede gezerken ve vidyoları yüklerken kontrol ediyor. Yani film yüklenince isterseniz Türkiye bağlantınızla bağlanın, bir şey demiyor. Bu nedenle ücretsiz bir proxy ya da VPN kullanıp hız gerekeceği film izleme vaktinde kendi bağlantınıza geçerek HD yayını verimlice kullanabilirsiniz. Ücretsiz VPN'ler için buraya bakın:

 

VPNTraffic ,Internetinizdeki engelleri kaldırır,rahat bir şekilde Skype,VOIP ,TV kanalları ve Hulu,Netflix,BBC iPlayer gibi video kanallarını kullanmanızı sağlar. Bölgelere bağlı bloke ve kullanım yasaklarını kaldırır! Dünyada 40+ ın üzerinde VPN servisimiz bulunmaktadır ve pptp ve l2tp/ipsec protokollerini destekler.

 

What you need is a VPN account !

 

Before you make an order, you can Trial our VPN Service for 3 days.

• Only $1.99

• High Speed
• All country server

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.